Να στείλετε μήνυμα
Σχετικά με εμάς

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Σπίτι >

GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD
Αξιόπιστο εργοστάσιο για ποιοτικά ηλεκτρικά ποδήλατα, ηλεκτρικά σκούτερ και άλλα ηλεκτρικά οχήματα
  • Κίνα GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • Κίνα GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Εισαγωγή

     Guangdong EV New Energy Co., Ltd., ο εταίρος τουGuangdong Fushigao New Energy Technology Co., Ltd.είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, η οποία ιδρύθηκε το 2000 αρχικά στο Shenzhen, το Dongguan στη πόλη Huangjiang το 2013, και μεταφέρθηκε στην πόλη Dalingshan, στην πόλη Dongguan τον Μάιο,2017 όπου απασχολεί σήμερα περισσότερους από 500 εργαζόμενους, με επαγγελματίες μηχανικούς για την ανάπτυξη ηλεκτρικών ποδηλάτων, ηλεκτρικών σκούτερ, ηλεκτρικών μοτοσικλετών και ποδηλάτων με μπαταρία λιθίου.

 

Η εταιρεία μας είναι ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες κατασκευαστές στην επαρχία Guangdong, και η περιοχή του εργοστασίου είναι 18.000 τετραγωνικά μέτρα. Η ετήσια παραγωγή μας μπορεί να φτάσει πάνω από 300.000 μονάδες.

 

Με υψηλή ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές, έγκαιρη παράδοση και καλή υπηρεσία μετά την πώληση, τα ηλεκτρικά ποδήλατα και οι ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες έχουν εισαχθεί και εξαχθεί στις ΗΠΑ,Νότια Αμερική και Νοτιοανατολική Ασία, Καναδά, Ταϊλάνδη, Ινδία, κλπ. με το όνομα της εταιρείας μας στο Χονγκ Κονγκ.Ecoevehicle Trading Co., Ltd.Η εγχώρια αγορά μας καλύπτει κυρίως τη Νότια Κίνα, την Κεντρική Κίνα και τη Δυτική Κίνα.

 

Η εταιρεία μας πάντα υποστηρίζει τα πνεύματα της ανάπτυξης και της δημιουργίας, του ρεαλισμού, της καρδιάς και του μυαλού και της αμοιβαίας επιτυχίας, και αφιερώνεται στην αρχή της επιχείρησης της εμπιστοσύνης στην ποιότητα για να επιβιώσει.Ειλικρίνεια για να ΑναπτύξετεΣυγκεντρώστε ταλαντούχους ειδικούς, παράγετε κορυφαία ηλεκτρικά οχήματα.Είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να συνεργαστούμε με οποιονδήποτε πρωτοπόρο στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων σε όλο τον κόσμο και καλωσορίζουμε κάθε τρόπο συνεργασίας εδώ.Όπου κι αν βρίσκεται η αγορά σας, έχουμε αρκετούς τρόπους για να καλύψουμε τις ανάγκες σας!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κίνα GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα GUANGDONG EV NEW ENERGY CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 1